Expense Reduction Analysts in Hungary

Mark Antal Kiss – Budapest

Vállalati pénzügyi szakértő Banki és Vállalati Pénzügyi területeken valamint az FMCG, Fintech és Energia szektorokban szerzett 14+ év szakmai tapasztalattal

Ügyfeleinket segíti abban, hogy a folyamatos növekedéshez szükséges belső, de rejtett pénzügyi forrásaikat azonosítsák, és azokat fejlesztési céljaikhoz felhasználják.

Diplomáit az LSE-n és a BGF-en szerezte banki-pénzügyi és kereskedelmi közgazdász szakirányokon.

Márk 2018-ban csatlakozott az Expense Reduction Analysts nemzetközi csapatához, és a magyarországi jelenléttel bíró KKV illetve Nagyvállalati ügyfelek projektjeit koordinálja. Elkötelezett abban, hogy ügyfelei számára magas fokú folyamat- és költséghatékonyságot biztosítson.

Szakértőinknek mindehhez szükségük van arra a képességre, hogy minél gyorsabban átlássák, a releváns részletek felhasználásával elemezzék, majd megoldják a komplex pénzügyi, technológiai, folyamatbeli vagy éppenséggel közösségi problémákat.

Keresd őt Linkedin-en

Mobil: +36 30 314 8074
E-mail: [email protected]

Árpád Lakatos – Veresegyház

Árpád tanácsadó és projektvezető az ipar és a kereskedelem területén, több mint 10 év tapasztalattal a gyártás, FMCG és nemzetközi kereskedelemben.

Célja hogy az ügyfelekkel együttműködve megtalálja a náluk fellelhető belső rejtett tartalékokat és költségeket csökkentve, valamint a folyamatokat optimalizálva növelje azok eredményességét. Tapasztalatainak köszönhetően kiválóan ismeri az ipari szereplők működését, igényeit és mindennapi kihívásait. Szerteágazó ismeretekkel rendelkezik a nemzetközi kereskedelemről. Ezen tapasztalatait felhasználva hatékonyan tárja fel azokot a területeket ahol ügyfeleink jelentősen javíthatnak hatékonyságukat.

SZIE-n gépészmérnök diplomát szerzett gépgyártás szakirányon, a BME-n pedig MBA-t végzett. Nemzetközi tapasztalatát olyan elismert szereplőknél gyűjtötte mint a GE vagy a Philip Morris.

Keresd őt Linkedin-en

Mobil: +36 20 467 8836
E-mail: [email protected]

Gábor Parragh – Budapest

Okl. villamosmérnök, közgazdász – ERÁ-s szerepkörben tanácsadó és projektvezető; távközlési, infokommunikációs és média területeken szerzett 20+ év szakmai előélettel, ezen belül 12 év cégvezetői (ügyvezető, gazdasági ill. operatív vezető) tapasztalattal.

Gábor 2019. elején csatlakozott az Expense Reduction Analysts csapatához. Ügyfélközpontú felfogása, eredmény-orientált szemlélete nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az elvárt megtakarítások ténylegesen megjelenjenek az ügyfelek gazdálkodásában, és hosszabb időn át folyamatosan biztosítsák a tőlük várt előnyöket.

Ügyfelei között megtalálhatók a legkülönfélébb profilú termelő, kereskedő, szolgáltató vállalatok.

Projektvezetői szakterületei: fuvarozás, kiscsomagszállítás, csomagolóanyagok, takarítás, távközlés.

Keresd őt Linkedin-en

Mobil: +36 (20) 937 1062
E-mail: [email protected]